25 de novembre del 2015

El C.A. Baleària Diànium signa un acord de col·laboració amb la Clínica REMA

Amb la finalitat de poder oferir un servei més complet als seus atletes, el C.A. Baleària Diànium ha aconseguit un acord de col·laboració amb la Clínica de Cardiologia Esportiva REMA, a través del qual oferirà, en el seu centre especialitzat, reconeixements mèdics cardiològics complets amb electrocardiograma, ecocardiografia Doppler i proves d'esforç amb gasos, realitzades per reconeguts cardiòlegs.

L'acord es va realitzar amb la intervenció del vicepresident del club Ricard Pérez i el fundador de Cardiologia Esportiva Rema, Juan Olivert. Tots dos van ressaltar la importància que té aquesta col·laboració per als jugadors. En paraules de Ricard Pérez "amb aquest acord estem pensant en l'esportista i atleta i en la seua salut i millor rendiment. Evidentment les proves d'esforç donaran tranquil·litat per a la pràctica esportiva". Juan Olivert ha volgut "agrair la preocupació del C.A. Baleària Diànium i la importància que es realitzen aquests reconeixements que ajuden a detectar la tan temuda mort sobtada".

El servei compta amb una organització i planificació de tot el reconeixement mèdic complet i necessari per a cada atleta federat i també popular.