7 de novembre del 2015

L´ESCOLA DE TRIATLÓ EN EL DUATLÓ CROSS DE BANYERES

07-11-2015. Un total de 4 triatletes de l´Escola Municipal de Triatló del Club Diànium Baleària van anar el dissabte passat fins a Banyeres de la Mariola a disputar el Duatló Escolar de la mateixa ciutat.
En la categoría de Cadets i amb unes distàncies a cobrir de 2.2 km de carrera a peu, 8.1 km de bici de muntanya i finalment 1.1 km de carrera a peu. Nacho Calabuig va entar en meta el sisé de la general amb un temps de 32 minuts 29 segons.
En categoría de infantil i amb distàncies de 1.4 km de carrera a peu, 5.4 km de bici i 700 metres de carrera a peu, Joan Puigcerver va fregar el podio quedant-se en cuarta posición amb un temps de 23: 40. Per la seua banda Hugo Martínez en la mateixa categoría, en els dos primers segments estava en el grup dels 10 primers i finalment i amb un gran esforç va poder aguantar el ritme entrant en meta en 10 posición, signant una gran competició.
Per últim Damià Puigcerver en categoría bejamí i baix unes distàncies de 400 metres de carrera a peu, 1.4 km de bici i finalment 200 metres de correr va entrar en meta el 12 de la general amb un temps de 8 minuts 18 segons.