22 de novembre del 2015

JOAN PUIGCERVER SEGON EN EL DUATLÓ DE LA VILA

El passat diumenge dia 22 de novembre, gairebé 350 triatletes se van donar cita en la Vila per a disputar el duatló Escolar de la ciutat de la Vila fase provincial i autonòmica.

Fins a la Vila se van desplaçar un total de 5 triatletes de l'Escola Municipal de Triatló del Club Diànium Bàlearia.
En categoria cadet Nacho Calabuig va fer una cursa de menys a més acabant en la posició cuarta, amb un temps de 31:59 minuts i baix unes distàncies de 2.5 k de carrera a peu, 9.5 km de bici de carretera i finalment 1250 metres de carrera a peu. En la mateixa categoria Ismael Lozano va fer un temps de 38:02 minuts.

En categoria infantil va ser on l'Escola va aconseguir el seu millor resultat amb una magnífica cursa de Joan Puigcerver, entrant en meta el segon. Els triatletes teníen que cobrir uns distàncies de 1.875 km de carrera a peu, 7.125 km de ciclisme i finalment 1 k de carrera a peu. Joan va fer un temps de 26:11 a tan sols 46 segons del guanyador. Pel seu costat, tambbé en aquesta categoria Hugo Martinez va fer el 14 de la general, continuanat amb la seua millora, entrant en meta amb un temps de 29:47 segons.

Per últim en categoria benjamí i amb unes distàncies a cobrir de 0.5 km de carrera a peu, 1.8 k de ciclisme i 250 metres de carrera a peu, Damià Puigcerver a ser l'11 de la general amb un temps de 10:45 minuts.