5 de març del 2016

ÈXIT DE NOU DE L'EMT EN EL DUATLÓ ESCOLAR D'ELDA

05-03-2016. El passat dissabte va tindre lloc el Duatló d'Elda, fins aquesta ciutat se va desplaçar un nombrós equip de triatletes de l'Escola Municipal de Triatló - C.A. Baleària Diànium. Una vegada més i ens están mal acostumat els de dénia van fer pòdiums en vàries categories.

En categoria cadet els duatletes van fer unes distàncies de 2.2 km de carrera a peu, 9 km de ciclisme, i finalment 1.1 km de carrera a peu. Nacho Calabuig va ser el més ràpid en un esprint d'infart amb el segon, entrant en meta amb un temps de 25:19. Ismael Sbai y Javier Cornejo en la mateixa categoría van entrar 8 y 9 respectivament.

En categoría infantil de nou Joan Puigcerver va ser també primer fent el doblet del Club en Elda, en aquesta categoria les distàncies a fer van ser 1.4 km de carrera a peu, 7 km de ciclisme i 700 metres de carrera a peu. En la mateixa categoria Hugo Martínez va ser 8.

Per últim Damià Puigcerver en categoria benjamí i baix unes distàncies de 600 metres de carrera a peu, 3 km de ciclisme i 300 metres de carrera a peu, va entrar en meta 10 amb un temps de 14:11.