13 de març del 2016

Mayca Sala bronze amb el C.A. Playas de Castelló en el campionat d'Espanya de cross per equips

13-03-2016. Diumenge passat, va tindre lloc a la ciutat aragonesa de Calatayud el Campionat d'Espanya de Cross individual i per equips, on l'atlela del C.A. Baleària Dianium, Mayca Sala, va participar, com a filial, formant part de l'equip del C.A. Platges de Castelló i el resultat va ser molt bo, donat l'alt nivell de les atletes.

En un circuit de 6150 m, ràpid, però amb zones de fang també; Mayca va entrar en la seua categoria en la 14a posició i a nivell d'equips pujaven al calaix del Bronze, gràcies a les posicions que entre les tres companyes d'equip sumaven, un quart, cinquè i tretzé llocs, que els va fer aconseguir el tercer lloc en la categoria.

En finalitzar la cursa, Mayca es mostrava molt satisfeta pel resultat de l'equip: "Aquest bronze per equips en un Campionat d'Espanya no és gens fàcil d'aconseguir, és un gran triomf. El nivell en els campionats és alt i la gent va molt ben preparada; per això em sent molt satisfeta i contenta del meu resultat en individual i per descomptat el de tot l'equip".