19 de maig del 2019

Lili Riva 3a en combinades en el campionat d'Espanya màster

18/19-05-2019. Aquest cap de setmana, en la pista d'atletisme de Moratalaz (Madrid), va tindre lloc el campionat d'Espanya màster a l'aire lliure de proves combinades.

L'atleta del C.A. Baleària Diànium Lili Riva Arias va participar en l'heptatló de categoria F 40 i va quedar en 3a posició.

Hi va haver molta igualtat i va ser molt renyit el 2n lloc. Al llarg de quasi les dues jornades, Lili va estar en segona posició, però finalment va quedar 3a, a només 47 punts de la segona classificada. Am tot, Lili es mostrava molt contenta: "són experiències molt positives que sumen en tots els aspectes, ja que és un ambient molt agradable el que es forma després de dos dies molt intensos d'esforç amb les altres atletes". A més a més, Lilli va aconseguir millorar algunes de les seues marques personals.

També va agrair al C.A. Baleària diànium el suport i als entrenadors Aina Fornés i Miquel Castillo l'ajuda que li han fet en algunes de les disciplines tècniques.

Aquests són els resultats de Lili en cada prova: 80m tanques (13.17 MMP màster), llançament de pes (7,19 MMP màster), salt d'alçada (1,29), 200 m llisos (29.89), salt de llargada (4,44), llançament de javelina (20,08) i 800 m llisos (2:43.54). En total, va aconseguir un total de 3837 punts MMP màste.