19 de maig del 2019

Minijocs olímpics marina Alta 2019

17/19-05-2019. Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Dénia, la XIII edició dels Minijocs olímpics de la Marina Alta. El C.A. Baleària Diànium s'ha fet càrrec, com a les últimes edicions, de l'organització de les proves d'atletisme que han tingut lloc al poliesportiu municipal de Dénia, on han participat uns 200 xiquets i xiquetes de tots els pobles de la comarca.

Els xiquets i xiquetes de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium van tindre un paper molt destacat; la majoria d'ells formant part de l'equip de Dénia, però mols altres, d'altres pobles de la comarca.

Els actes van començar dimecres amb l'arribada a Dénia de la torxa olímpica.

Com a novetat, en la cerimònia d'inauguració dels minijocs, divendres, es van disputar dos semifinals de les proves de relleus. Va ser una experiència molt interessant, que repetirem en properes edicions. Just en una d'aquestes semifinals és on va tindre lloc l'únic nou rècord dels minijocs que s'ha produït en aquesta edició. L'equip masculí d'Ondara va fer un temps espectacular de 41.8, millorant l'anterior plusmarca que tenia Pedreguer des del 1997, en la segona edició dels minijocs, un dels rècords més antics.

Dissabte de matí van tindre lloc les altres dues semifinals de relleus, les eliminatòries de 80 i 150 m llisos i totes les finals directes de concursos (alçada, llargada, pes i pilota) i 500 m llisos.

Diumenge de matí, vam tindre les semifinals de 80 i 150, les finals de 80, 150, relleus i el cross.

Resultats complets (Tingueu paciència, que tarda uns 30 segons a generar el PDF): https://docs.google.com/document/d/1QtwOrAaRu9WQiRx5JZ-1gQRenjnddNk8tMJVL-HofoI/export?format=pdf


Tenim moltíssimes fotos; un magnífic reportatge de Carlos Gimeno: