17 de novembre del 2019

L'equip infantil femení de l'E.M.A Dénia - C. A. Diànium subcampiones provincials de Cross

17-11-2019. Diumenge passat va tindre lloc el Campionat Provincial de Cross Escolar en la localitat de Sant Joan. Malgrat coincidir amb la Milla de Dénia, l'E.M.A Dénia - C.A. Baleària Diànium no volia perdre aquesta oportunitat i es va decidir a presentar equip femení Sub14 (infantil).

En una cursa amb 90 xiquetes, a nivell provincial les nostres atletes van aconseguir les posicions següents: Adriana Femenia Cascales 7a, Paula Femenia Cascales 9a, Maria Berruti León 17a, Elena Ómarsdóttir 24a, Manuela Garcia Scaglia 31a, Erika Miralles Cots 57a, Clara Ghiglino Molina 60a i Sara Olivencia Abellan 61a. Amb la suma dels temps realitzats, les nostres infantils van aconseguir una espectacular 2a posició per equips.

L'ambient de la competició va ser fantàstic. Les xiquetes de l'E.M.A Dénia - C.A. Baleària Diànium no podien haver acabat amb més alegria el matí del diumenge passat.