29 de juliol del 2020

Primera Reunió Nacional Comunitat de l'Esport a Castelló

29-07-2020 Dimecres de la setmana passada va tindre lloc a Castelló la I Reunió Nacional Comunitat de l'Esport, on tres atletes del C. A. Baleària Diànium es van classificar per participar. En aquesta gran cita, els atletes deniers van tindre l'oportunitat de compartir la pista amb alguns dels millors atletes espanyols del moment. 

Leire Bisquert Molines en els 300m tanques va aconseguir un registre de 49.03 i la segona posició de la prova, només superada per la gran atleta i futbolista Salma Paralluelo, qui va realitzar el rècord d'Espanya Absolut de 300m tanques en la mateixa carrera que hi participava l'atleta deniera.

Joan Pérez Pons en els 100m llisos, va realitzar un temps de 11.37 (+2.0). Joan aconseguia la 8a posició de la Final A, competint en la mateixa sèrie que l'actual campió d'Espanya Absolut de 60m llisos Sergio López i altres velocistes de gran nivell. També en els 100m llisos hi va participar Anna Muñoz Bertomeu, qui va aconseguir una molt bona marca de 13.04 (+2.0) i la tercera posició de la Final B del campionat.