21 de març del 2021

Pablo Negre 4t d'Espanya Sub16 en Hexatló

20/21-03-2021. El cap de setmana passat, l'atleta del C.A. Baleària Diànium Pablo Negre va acudir al Palacio de los Deportes d'Oviedo acompanyat pels seus entrenadors Aina Fornés i Miquel Castillo per participar en el Campionat d'Espanya Sub16.

Classificar-se per al Campionat d'Espanya ja tenia molt de mèrit en esta temporada tan complicada, ja que degut a les restriccions per la pandèmia, en la prova de Pablo, l'Hexatló només es classificaven les 8 millors marques nacionals obtingudes en els últims mesos, la qual cosa feia molt difícil poder acudir respecte als campionats dels anys anteriors on solien acudir entre 12 i 16 participants. Però dues setmanes abans del Campionat, Pablo va aconseguir una gran marca que el situava en el 4t lloc del rànquing nacional.

Dissabte de matí, Pablo havia de realitzar les 4 primeres proves de l'Hexatló i hi va aconseguir unes marques de 7.82 en els 60m llisos, 5.94m en salt de llargada, 9.79m en llançament de pes i marca personal en salt d'alçada superant el llistó a 1,71m d'alçada. Després de la primera jornada, Pablo se situava en la 4a posició dels participants amb la suma dels punts aconseguits amb les marques de les 4 proves.

Diumenge de matí Pablo havia de realitzar les dues últimes proves de l'Hexatló. En els 60m tanques realitzava una marca de 9,02 i en els 1000m llisos un temps de 3:10.09, millorant la seua marca personal en 7 segons.

Pablo va aconseguir un total de 3522 punts i la 4a posició dels participants a només 18 punts de l'atleta andalús que va aconseguir la medalla de bronze.

Pablo va realitzar una competició impecable en el seu primer Campionat d'Espanya, demostrant estar en un gran estat de forma ja que dins de la combinada, va guanyar la prova de salt de llargada i va aconseguir la 2a posició en salt d'alçada.