4 d’abril del 2021

Pablo Negre, Aina Fornés i Miquel Castillo en una concentració de la FACV

02/04-04-2021 El cap de setmana passat l'atleta sub16 Pablo Negre i els seus entrenadors Aina Fornés i Miquel Castillo del C.A. Baleària Diànium van ser convidats a la concentració del Programa de Tecnificació FER Futur del sector de Proves Combinades de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV).

La concentració va tindre lloc a Castelló de la Plana i consistia en un total de 4 sessions d'entrenament repartides entre divendres, dissabte i diumenge, que els deniers van compartir amb els millors atletes i entrenadors de Proves Combinades de la Comunitat. Totes les sessions van ser intenses i molt productives. En arribar el divendres, la concentració es va iniciar amb la visita de Juanvi Escolano, tècnic de Gandia especialista en llançaments, qui va desenvolupar una sessió de llançament de disc molt profitosa per a tots els participants.

Durant les sessions de dissabte i diumenge, es van realitzar entrenaments de salt amb perxa, llançament de pes, tanques i llançament de javelina, dirigits per l'entrenadora de les millors atletes de proves combinades a nivell nacional Manoli Alonso i la també entrenadora en Castelló, Alba Miralles, ambdues amb molts anys d'experiència en l'entrenament de proves combinades.

Van ser 3 dies de gran aprenentatge tant per a Pablo com per a Aina i Miquel. Ha sigut una gran experiència tots tres.