12 de juny del 2021

Les xiques del C.A. Baleària Diànium sisenes en la final B del campionat d'Espanya de 2a divisió

12-06-2021. Dissabte passat, les xiques del C.A. Baleària Diànium es van desplaçar a Madrid per a participar en el campionat d'Espanya de clubs de 2a divisió, en una de les finals B. Aquest és un fet excepcional perquè és la primera vegada que el club participa en una competició nacional de lliga.

L'equip del C.A. Baleària Diànium va competir amb 4 equips de Madrid, un de Segòvia i un de les Illes Canàries. Per punts, van quedar en 6a posició de l'econtre, però aquest resultat no té molta importància, perquè la notícia és que vam poder estar en la competició.

Destaquem les dues victòries de Leire Bisquert en els 400 m tanques i Aina Fornés en el 100 tanques en les seues respectives proves.

La competició va acabar amb molt bona actuació per part dels dos relleus del Diànium, aconseguint avançar a l'equip de les Illes canàries i obtenint així una molt bona 6a posició en l'encontre.

Va ser una primera experiència de la qual van aprendre molt per a les pròximes vegades. L'ambient de companyerisme i recolzament entre les nostres atletes va estar present en tot moment. Totes elles van disfrutar d'una competició amb clubs d'altres llocs d'Espanya. Va ser una experiència fantàstica que, esperem que la pròxima temporada ho puguen repetir.

4:13.12 804

Fora de concurs es van fer unes curses de 100 m en què van participar Carla Miralles Sapena (14.29) i Ana Chornet Piera (15.77).