22 de juliol del 2021

3r Campus d'Atletisme

05/22-07-2021 Durant el mes de juliol ha tingut lloc el 3r Campus d'Atletisme organitzat pel Club d'Atletisme Baleària Diànium en la pista d'atletisme de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Dénia, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de Dénia.

En el Campus han participat 75 xiquets. Molts d'ells ja han format part de l'E.M.A Dénia - C.A. Baleària Diànium durant la temporada 2020-2021, però quasi la meitat dels participants s'han iniciat per primera vegada en l'atletisme durant aquestes jornades.

El dia a dia del Campus ha sigut molt entretingut per als xiquets i xiquetes ja que s'han fet una gran varietat d'activitats, entre elles carreres amb tanques i aprenentatge de la tècnica del pas de la tanca, aprenentatge de la tècnica dels diferents llançament, treball de coordinació molt variat, els salts d'alçada i perxa, llargada i triple salt, eixides de tacos i velocitat, circuits de resistència, carreres de relleus, etc, i d'aquesta manera, han pogut aprendre la tècnica bàsica de totes les especialitats de l'atletisme i viure des de molt a prop l'essència d'aquest esport tan complet i variat.

Els xiquets i xiquetes del Campus també han realitzar moltes altres activitats i esports, com jocs d'orientació, jocs d'aigua, voleibol, futbol, bàsquet, handbol, etc. Fins i tot, han rebut una visita molt especial, de Pablo Trescolí, l'actual Subcampió d'Espanya Absolut de Decatló, que ja ens va visitar l'any passat i que té molt d'èxit entre els menuts ja que van tindre l'oportunitat de conversar i aprendre d'un dels millors atletes espanyols del moment.

Han sigut 3 setmanes molt completes, molt ben aprofitades i molt divertides.