18 de juliol del 2021

Campionat d'Espanya sub 16
Damià Puigcerver 4t i Pablo Negre 10è en octatló. Erika Miralles semifinalista en 100 m tanques

17/18-07-2021. Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Lleida el campionat d'Espanya sub 16. Del C.A. Baleària Diànium s'hi van classificar 3 atletes, que han acudit a la competició acompanyats dels seus entrenadors Aina Fornés, Miquel Castillo i César Bas.

Damia Puigcerver Llorens i Pablo Negre Smedema van participar en l'octatló, la prova combinada per als xics sub 16. Damià va millorar la seua marca personal i es va quedar a un pas del pòdium; va quedar 4t amb 4.495 punts. Pablo va fer també molt bon concurs, i va quedar 10è amb 4.129 punts. Aquests són els resultats dels nostres atletes en les proves individuals:
Atleta 100m Pes Alçada Disc 100 tanques Perxa Javelina 1000 Punts
Damia Puigcerver 11.37 11.37 1.53 38.83 15.43 2.60 32.85 2:57.11 4495
Pablo Negre 11.86 11.14 1.71 28.62 14.67 2.60 27.98 3:19.90 4129

Erika Miralles va participar en 100 m tanques. Erika va quedar 7a en la seua semifinal, amb un temps de 17.08. Un resultat que té molt de mèrit, perquè és del primer any de la categoria.