4 de juliol del 2021

Campionat d’Espanya Sub20
Leire Bisquert 6a en 400 tanques i Joan Pérez semifinalista en 100 i en 110 tanques

03/04-07-2021. Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Montsó (Aragó) el campionat autonòmic sub 20 (júnior) . Del C.A. Baleària Diànium hi van participar Leire Bisquert Molines i Joan Pérez Pérez, que hi van acudir acompanyats pel seu entrenador Miquel Castillo.

Els dos van aconseguir el millor resultat de sempre en un Campionat d’Espanya.  Feia molta calor i era molt difícil aconseguir les marques que s'esperaven, per part de tots els atletes. Però els nostres atletes van demostrar un gran estat de forma ja que van aconseguir millors posicions que les que portaven.

Leire va participar en 400 m tanques; va quedar 2a en la seua semifinal, amb 1:05.35 i es va guanyar el pas directe a la final del diumenge. En la final va quedar 6a amb una marca de 1:04.50. Molt bona marca, tenint en compte les condicions atmosfèriques, que no acompanyaven i una posició excel·lent.

Joan Pérez Pons va participar en 100 m llisos i 110 m tanques.
En 100 m llisos, va quedar 4t en la seua semifinal amb 11.16, a només 5 centèsimes de passar a la final. Va quedar 9é en el campionat.
En la semifinal de 110 m tanques va quedar 3r amb 14.50, millorant la seua marca personal, però no va poder passar a la final, per molt poc. Va quedar 11é en el campionat.