10 d’octubre del 2021

Damià Puigcerver Subcampió d'Espanya Sub16 en 300mll

09/10-10-2021 Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Cuenca el Campionat d'Espanya Escolar Sub16 per seleccions autonòmiques, organitzat pel Consejo Superior de Deportes.

El C.A. Baleària Diànium va estar representat per l'atleta Damià Puigcerver Llorens, que acompanyat per la seua entrenadora Aina Fornés, va participar en la prova de 300m llisos i en el relleu 4x300.

Dissabte de vesprada va tindre lloc la final dels 300m llisos. Damià arribava amb la 6 millor marca del campionat. Els representants de les altres federacions van agafar un ritme molt fort des des del començament. Damià arribava a l'última recta en 7a posició però va augmentar el ritme i va anar guanyar posicions. En els últims 20 metres es trobava en 4a posició molt a prop dels 3 primers, i va seguir lluitant fins l'últim metre, aconseguint finalment una impecable 2a posició en un final molt igualat entre els 4 primers atletes. Damià va millorar el seu registre, amb una marca de 36.30 i va donar molts punts a l'equip de la selecció valenciana ja que només va ser superat per l'atleta representant de la selecció del País Basc.

L'endemà al migdia, l'última prova del campionat era el relleu 4x300. Damià va fer la quarta posta del relleu de la selecció valenciana, aconseguint una molt bona 5a posició.

Per seleccions, el conjunt valencià masculí va acabar també en segona posició, per darrere de la selecció andalusa i per davant de la selecció catalana.