2 d’octubre del 2021

Pablo Negre, Damià Puigcerver, Marc Zaragoza, Aina Fornés i Miquel Castillo en les concentracions del PNTD de combinades i martell

02-10-2021 El cap de setmana passat 3 atletes del C.A. Baleària Diànium i els seus entrenadors van ser convocats a les concentracions del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva de la RFEA i la FACV. 

Els sub16 Pablo Negre Smedema i Damià Puigcerver Llorens van assistir a la concentració de proves combinades que va tindre lloc al Palau Velòdrom Lluís Puig de València, acompanyats pel seu entrenador Miquel Castillo. Allí van compartir amb els millors atletes de proves combinades de la comunitat diverses sessions tècniques de tanques, salt d'alçada i llançament de javelina, impartides per dos tècnics referents d'aquesta especialitat Manoli Alonso de Castelló i Pau Monreal de Moncada. 

El sub18 Marc Zaragoza García va assistir a la concentració de llançament de martell que va tindre lloc a Gandia acompanyat per la seua entrenadora Aina Fornés i dels millors atletes de l'especialitat. La jornada va ser dirigida per un gran referent del llançament de martell, Jesús Durán de Madrid.

Ambdues concentracions van ser jornades intenses i de gran aprenentatge de les quals els nostres atletes i entrenadors han tornat amb moltes ganes de seguir millorant. 

Circulars de la FACV: