27 de novembre del 2021

Damià Puigcerver, Pablo Negre, Ivy VanBaal, Érika Miralles, Aina Fornés i Miquel Castillo en les concentracions del PNTD

27-11-2021 Acabem el cicle de concentracions del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva 2021 a les quals han assistit alguns dels atletes i entrenadors del C.A. Baleària Diànium, on tots ells han aprés moltíssim de grans referents de l'atletisme. En este cas, ha sigut en les especialitats de velocitat curta, tanques llargues, tanques curtes, proves combinades i relleu 4x100.

A la concentració de velocitat curta del 16 d'octubre van convocar a Damià Puigcerver, on van treballar l'eixida de tacos amb Valentín Rocandio, entrenador basc del sector de velocitat de la Federació Espanyola d'Atletisme.

A la concentració de tanques llargues del 23 d'octubre Damià Puigcerver va ser convocat per entrenar el ritme de la prova de 400m tanques amb Alex Codina, entrenador català del sector de tanques de la Federació Espanyola d'Atletisme.

A la concentració de tanques curtes del 30 d'octubre van convocar a Pablo Negre, on es va treballar l'eixida a la primera tanca molt detalladament, a les ordres de Jorge Marín, entrenador de tanques curtes del Centre d'Alt Rendiment de Madrid.

A la concentració de proves combinades - llançaments de javelina i pes del 6 de novembre van convocar als atletes Pablo Negre, Damià Puigcerver i Ivy Van Baal, on van aprendre molt sobre els llançaments de javelina i pes amb un gran referent dels llançaments, Juanvi Escolano, de Gandia.

A la concentració de relleus de 4x100 del 13 de novembre a València, Damià Puigcerver va ser convocat i va treballar els canvis de testimoni del relleu 4x100 a les ordres de Ricardo Diéguez, entrenador català referent en la pràctica del relleu curt de la Federació Espanyola d'Atletisme.

A la concentració de proves Combinades - salt d'alçada del 27 de novembre a Castelló, van convocar a Érika Miralles, Pablo Negre i Damià Puigcerver, on van aprendre molt del salt d'alçada a les ordres de Ramón Torralbo, l'entrenador de la campiona olímpica Ruth Beitia.

I els entrenadors Aina Fornés i Miquel Castillo han sigut convocats a totes elles també, la qual cosa ha suposat un aport extra a la seua formació com a entrenadors d'atletisme i una gran experiència i aprenentatge haver pogut compartir entrenaments amb entrenadors d'atletisme tan destacats.

Fotos del 23 de juny: https://photos.app.goo.gl/2pNmPmx5JvVjTu9Z9
Fotos del 16 d'octubre: https://photos.app.goo.gl/bEMVFRCDXo3wmdmC7
Fotos del 30 d'octubre: https://photos.app.goo.gl/oNeiK9hrg951v9TK6
Fotos del 6 de novembre: https://photos.app.goo.gl/uksMszZ1w9b6AYS96
Fotos del 27 de novembre: https://photos.app.goo.gl/PvkKJZ7mBKcMdTNH9