19 de novembre del 2022

Campionat Autonòmic Sub 20 per equips de Pista Coberta
El C.A. Baleària Diànium 4t autonòmic en xics i 6é autonòmic en xiques

19-11-2022 Dissabte passat va tindre lloc a Petrer el Campionat Autonòmic Sub20 per equips de Pista Coberta. No va ser possible realitzar-lo al Palau Velòdrom Lluís Puig de València degut a que acaben d'iniciar obres en la instal·lació.

Els equips masculí i femení del C.A. Baleària Diànium, ambdós amb atletes molt jóvens (Sub16 i Sub18), es van classificar per poder participar en este campionat i van acudir a Petrer per donar el màxim.

Malgrat el vent i fred que va fer eixe dia, els atletes del C.A. Baleària Diànium van fer una molt bona actuació, aconseguint finalment la 4a posició els xics i la 6a les xiques. És de destacar el primer lloc aconseguit per Damià Puigcerver en els 400m llisos i els segons llocs en els 60m tanques per Pablo Negre, en els 800m llisos per Carlos González i per l'equip de 4x400 masculí.