20 de novembre del 2022

Cross de Calp

20-11-2022. Diumenge passat va tindre lloc al parc La Vallesa de Calp la 3a jornada de Lliga Comarcal on van participar 50 xiquets de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium.  En esta ocasió va ser un cross. Va eixir un dia molt bo on tots els xiquets van gaudir d'una molt bona experiència.

En la categoria benjamí havien de realitzar una volta al circuit de 500m. És de destacar la primera posició aconseguida per Mateo Ginés.

En la categoria aleví van realitzar dues voltes al circuit, recorrent un total de 1000m. És de destacar la primera posició de Jindra Pospisil, la segona de Neus Lladosa i la tercera de Vojta Oplt.

En la categoria infantil, van completar 3 voltes al circuit, un total de 1500m. És de destacar les primeres posicions de Maria Devesa i Iván Delgado i les segones de Evangelina Ippolitova i Léo Baeza

En la categoria cadet van realitzar 4 voltes al circuit, recorrent un total de 2000m. És de destacar la primera posició de Joan Buigues, les segons de Marco Garcia i Helena Criel i les terceres de Josep Mascarell i Katya Moreno.