4 de març del 2023

Campionat Autonòmic Individual Sub14 de Pista Coberta
Pòdiums per a Maria Devesa, Evangelina Ippolitova, Savelii Bogatov i Yaiza Benítez

04-03-2023 El matí de dissabte passat va tindre lloc al Palau Velòdrom Lluís Puig el Campionat Autonòmic Individual Sub14 de Pista Coberta, on es van classificar 13 atletes de l'E.M.A. de Dénia - C. A. Baleària Diànium per poder participar-hi. Es tracta d'un campionat amb participació limitada i en cadascuna de les proves només es classifiquen els millors atletes de la categoria.

Maria Devesa Buigues va quedar campiona autonòmica en la prova de 1000m (3:18.46). També va participar en 60m llisos, on va quedar 5a (8.49); en la seua semifinal havia fet 8.47, classificant-se per llocs
Savelii Bogatov va quedar subcampió en la prova de 500 m (1:20.85); també va participar en 60m, on va quedar 5è (8.42); en la semifinal havia fet 8.49 i es va classificar per temps
Evangelina Ippolitova va quedar subcampiona en la prova de 500m (1:28.68). També va participar en alçada, on va quedar 6a (1.39)
Yaiza Benitez Barea va quedar 3a en la prova de llargada (4.69). També va participar en triple salt, on va quedar 4a (9.73)
Izan Monserrat Fernandez va quedar 6è en 60m tanques (11.01); en la seua semifinal havia fet 11.60, classificant-se per temps. També va participar en 60m llisos, on va quedar 11è (8.67)
Marc Ruiz Cardona va quedar 7è en 1000m (3:12.28)
Leo Baeza Cardona va quedar 9è en 2000 m (7:51.39) i 15è en 60m tanques (12.25)
Ivan Tornero Ortola va quedar 11è en alçada (1.28) i 16è en 60m tanques (12.33)Julia Angarita Abril va quedar 11a en 2000m marxa (13:06.41)
Daniel Reig Such va quedar 18è en 500m (1:32.73)
Candela Muñoz Rodriguez va quedar 18a en 60m llisos (8.84)

Amb aquests resultats, l'E.M.A. de Dénia - C. A. Baleària Diànium va quedar 4t en la classificació de clubs, només superat pels clubs de València, Castelló i la Nucia