4 de març del 2023

Campionat Autonòmic Individual Sub16 de Pista Coberta
Pòdiums per a Dídac Bañuls i Daniel Barrera Mínima per a Daniel Barrera en els 60m llisos

04-03-2023. Dissabte passat va tindre lloc al Palau Velòdrom Lluís Puig el Campionat Autonòmic Individual Sub14 de Pista Coberta, amb un gran èxit de participació per part dels atletes de l'E.M.A. de Dénia - C. A. Baleària Diànium ja que en un campionat on és tan difícil de classificar-se, ho van aconseguir 20 dels nostres atletes i hi van aconseguir dos pòdiums i una mínima per al campionat d'Espanya de la categoria.

Didac Bañuls Climent va quedar subcampió autonòmic en la prova de 600m llisos (1:31.24)
Daniel Barrera Sala va quedar 3r en 60m llisos (7.33, mínima per al campionat d'Espanya). En la seua semifinal va fer 7.36, classificant-se per llocs. També va quedar 6è en 300m (39.57)
Joan Buigues Garcia va quedar 4t en 3000m (9:40.84)
Johan Tarres va quedar 4t en salt amb perxa (3.05)
Ivan Gomez Martinez va quedar 5è en triple salt (11.92) i 9è en llargada (5.19)
Marco Garcia Torres va quedar 5è en 1000m (2:47.50)
Francisco Torrent Villo va quedar 6è en 3000m marxa (21:42.80)
Aitana Bertomeu Ferrer va quedar 6a en 60 m tanques (9.78); en la seua semifinal havia fet 9.93 i es va classificar per llocs. També va participar en triple salt on va quedar 9a (9.77)
Pau Jagersma Gonzalez va quedar 7è en salt amb perxa (2.65) i 8è en pes (10.32)
Elena Standnichuk Melnyk va quedar 8a en pes (8.81)
Katya Moreno Dokiyenko va quedar 10a en triple salt (9.56) i 12a en 60m tanques (10.37)
Andreu Riera Valero va quedar 10è en triple salt (11.03) i 14è en 60m tanques (10.39)
Ricard Perez Miró va quedar 12è en 3000m (11:27.25)