5 de març del 2023

Campionat d'Espanya Màster de Pista Coberta
Graziella Arnone i Juanra Pous campions d'Espanya

03/05-03-2023. Este cap de setmana ha tingut lloc a Antequera (Andalusia) el campionat d'Espanya màster de pista coberta, on han participat dos atletes del C.A. Baleària Diànium i ho han fet de la millor manera possible, quedant campions.

Dissabte de matí, Graziella Arnone Linfantino va guanyar la prova de 400m llisos F35 amb un temps de 1:02.91, millorant la seua marca personal.

El mateix dissabte, a la nit, Juanra Pous Perez va fer el mateix en la final de 800 m llisos M40 amb un temps de 1:59.0, en un final d'infart, en què els 4 primers van arribar amb poques centèsimes de diferència.

Dissabte de vesprada, Graziela  també va participar en els 60 m llisos. En la semifinal, va fer un temps de 8.49 i es va classificar per llocs per a la final, on va quedar en 4t lloc amb un temps de 8.50

Els dos atletes del C.A. Baleària Diànium es mostraven molt contents pel resultat i de la bona marxa de la seua preparació. Ara toca a Graziela uns dies de descans, mentre que Juanra continuarà la temporada fins al mundial de Polònia, a finals d'aquest mes de març.