28 de gener del 2024

Campionat Autonòmic de Proves Combinades Sub14 i Sub16
Savelii Bogatov campió autonòmic Sub14. 8 atletes classificats

27/28-01-2024 El passat cap de setmana es va celebrar a Castelló el Campionat Autonòmic de Proves Combinades en les categories Sub14 i Sub16. Al campionat, reservat per a les 16 millors marques autonòmiques de cada categoria, es van classificar 8 atletes de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium

Cal destacar que l'atleta Savelii Bogatov es va proclamar campió autonòmic en la categoria sub14 masculina.

En la jornada de dissabte va tindre lloc la combinada sub16 femenina i la primera jornada de la combinada sub16 masculina. La segona jornada de la combinada masculina es va disputar el diumenge junt amb la combinada sub14 masculina.

Yaiza Benítez, que també estava classificada, no va poder assistir per estar malalta amb febre.