28 de gener del 2024

Campionat d'Espanya de Cross per Federacions Autonòmiques a Getafe
Joan Buigues i Sofía Martínez amb la Selecció Valenciana

27/28-01-2024 El passat cap de setmana es va celebrar a Getafe el Campionat d'Espanya de Cross per federacions autonòmiques. Els atletes del C.A. Baleària Diànium Joan Buigues Garcia i Sofía Martinez Bertomeu van formar part de la selecció valenciana després d'haver-se classificat al Campionat Autonòmic.

Joan, que participava en la categoria Sub16, va córrer dissabte pel matí, finalitzant en la 53a posició individual i aportant punts a l'equip que va resultar 7é classificat al campionat. Joan va fer un gran esforç donat que venia d'estar dos setmanes malalt i, encara així, va poder donar un gran rendiment.

Sofía va participar en la categoria sub20. La seua prova es va disputar el diumenge pel matí i va finalitzar en la 55a posició individual. Això sí, va ser la primera atleta de la selecció valenciana en arribar a meta, aportant el màxim de punts per a l'equip i demostrant un gran nivell de forma.

Tant per a Joan com per a Sofía era la seua primera experiència representant a la selecció valenciana i tornen del campionat amb molt bones sensacions i moltes ganes de seguir entrenant i millorant.