2 de juny del 2024

Bona participació dels atletes de l'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium a l'Autonòmic de proves combinades i al control de marques

01/02-06-2024 El passat cap de setmana es va disputar a la pista d'atletisme de València el Campionat Autonòmic de proves combinades en les categories Sub14 i Sub16. La classificació per poder participar-hi era molt exigent ja que només podien accedir els 16 millors atletes de la Comunitat en cada categoria. L'E.M.A. de Dénia - C.A. Baleària Diànium va estar representada per 6 atletes, la qual cosa significa un gran èxit per al club. Tots ells van competir durant els dos dies per aconseguir els màxims punts possibles.

Destaquen les 4es posicions de Pau Jagersma en categoria Sub16 i de Savelii Bogatov en categoria Sub14, molt a prop del pòdium.

A més es van disputar proves de control amb la participació de 6 atletes deniers.

En el Campionat Autonòmic de Proves combinades hi van participar:
Octatló Sub16 masculí 100m Pes Alçada Disc 100m tanques Perxa Javelina 1000m Punts Posició
Pau Jagersma González 12.18 12.30 1.50 26.39 15.91 3.40 40.74 3:16.61 4188 4t
Andreu Riera Valero 12.78 9.62 1.56 18.32 16.60 2.20 27.54 3:35.56 3113 14é

Hexatló Sub16 femení 100m tanques Alçada Pes Llargada Javelina 600m Punts Posició
Yaiza Benítez Barea 17.23 1.38 7.63 4.82 20.39 1:54.82 2817 9a

Hexatló Sub14 masculí 80m Llargada Pes 80m tanques Alçada Javelina Punts Posició