22 de juny del 2024

Saúl Delgado tercer amb la selecció valenciana al Campionat d'Espanya per federacions autonòmiques Sub18 a Pontevedra

22-06-2024 El passat dissabte es va celebrar a la pista d'atletisme de Pontevedra el Campionat d'Espanya per federacions autonòmiques Sub18. Formant part de la selecció valenciana, hi va participar Saúl Delgado Serer, atleta del C.A. Baleària Diànium.

Saúl va aconseguir la classificació al guanyar el Campionat Autonòmic Sub18 en la prova de llançament de pes.

A Pontevedra, Saúl va finalitzar 8é en la seua prova, aportant 10 punts per a l'equip valencià, que finalment es va emportar el tercer lloc del campionat. Així, Saúl va participar amb èxit en el seu primer campionat com a representant de la selecció.

El pròxim campionat per a ell, serà el Campionat d'Espanya Sub18 individual, que es disputarà a Málaga els propers 6 i 7 de juliol.