31 de desembre del 2006

Emilio Vizcaya, 5è en la Sant Silvestre Valenciana
Maxine McKinnon, primera en la Sant Silvestre Crevillentina
Molts pòdiums en la Sant Silvestre de Benissa

Emilio Vizcaya, 5è en la Sant Silvestre Valenciana
31-12-06. En la Sant Silvestre Valenciana, celebrada el dia 30, Emilio Vizcaya que l'ha guanyada en dos ocasions anteriors, va ser 5è. José Antonio Redolat va ser el guanyador, batent el rècord de la prova en 3 segons. Saïd Dai Day va quedar 7è. Darrere d'ells, també van prendre part de la cursa Juanjo Fornés i Juan Martínez. Les joves promeses del club Alba Sánchez, Aina Fornés i Marina Crespo no es van voler perdre el gran ambient de la cursa, que una vegada més va batre el rècord de participació amb més de 9000 persones.


Maxine McKinnon, primera en la Sant Silvestre Crevillentina
El dia 31, en la XX Sant Silvestre Crevillentina, Maxine McKinnon va guanyar en la categoria de veteranes i va quedar 5a en la classificació absoluta femenina. Va fer els 8500 m de la prova en 30:42, a 3:37 el km.


Molts pòdiums en la Sant Silvestre de Benissa
El dia 29, en la V cursa Sant Silvestre de Benissa, va haver molta participació i molts pòdiums per al nostre club. En veterà femení, l'entrenadora Maribel Mira 3a; en juvenil, Daniela Ivars 1a; en cadet, Crsitina Bertomeu i Cristian Escribano primers en femení i masculí; en infantil Rosa Durà 2a en xiques i Marc Pastor 1r en xics; en aleví femení, Tiffany Kelleway 1a, Alba Sánchez 2a, Jasmin Kelleway 3a, Marina Crespo 4a i Laia Far6a; en aleví masculí, Miquel Piera 1r, Enrique Carpi, 3r, Quique Vicens 4t i Raul Bertomeu 5è; en benjamí, Maria Perelló 1a, Anna Durà 5a i Adrian Carpi, 2n en xics; en prebenjamí, Alicia vicens 2a i Sofia Ibáñez 3a; en barrufets, Marina 3a i Joan Far 2n.