10 de desembre del 2006

El C.A. Diànium al Cross Nacional de Yecla.
Emilio Vizcaya i Saïd Dai Day entre les estrelles del cross. Benita Breiter, pòdium en juvenil femení.

10-12-06. Com ja és tradicional, el Cross Nacional Fiestas de la Virgen de Yecla, disputat el matí del diumenge, 10 de desembre, va combregar un gran nombre d'estrelles nacionals i internacionsl de cross, convidats per l'organització. L'atleta que va despertar més expectació entre els assistens va ser Marta Domínguez, campiona d'Europa de 5000 en Göteborg, celebrat l'estiu passat. Els xiquets i xiquetes del club van aprofitar l'ocasió per a demanar-li autògrafs i fer-se una foto amb ella, aixi com també amb molts dels altres atletes convidats. Marta Domínguez va quedar 5a, darrere de tres corredores afircanes i d'Alessandra Aguilar, l'atleta gallega del F.C. Barcelona, primera espanyola de la prova.

Emilio Vizcaya i Saïd Dai Day van disfrutar també d'una cursa en companyia de gran atletes, com Arturo Casado, 4t en 1500 en el campionat d'Europa de Göteborg, i Alberto Garcia, que va ser el primer espanyol de la prova, darrere de tres corredors africans. Emilio va fer una magnífica cursa, es va sentir molt còmode i va arribar en el lloc 16, per davant d'alguns dels atletes convidats per l'organització. Va fer els 10km de la prova en 35:47. Saïd, va acusar alguns problemes i va quedar en la posició 31. Va fer 37:31.

En la cursa de veterans (6km) van participar Juan Martínez, 14è 23:55 i Antonio Masanet, 18è 24:12.

En les categories menors també va haver participació del C.A. Diànium.
Benita Breiter va obtindre un magnífic pòdium. Va quedar 6a en juvenil femení, tot i ser del primer any de la categoria. Va fer 3500 m en 15:57.
Miquel Piera va quedar a un pas del pòdium, 7è en infantil masculí, també del primer any de la categoria. Va fer 2500 m en 10:25.
En infantil femení, Aina Fornés, 10a, i Alba Sánchez, 11a. També va participar Laia Far.