XIV Cursa a Peu del Raval de Gandia

Maxine McKinnon, primera en la general de xiques en el Raval de Gandia
També van guanyar en les seues categories Vicent Llopis Cheli i Malena Vázquez.
Pòdiums també per a Alicia i Enrique Vicens, Maria Perelló, Raül Bertomeu i Daniela Ivars.

06-12-06. El dimecres, dia 6 va tindre lloc la XIV edició de la tradicional Cursa a Peu del Raval de Gandia, memorial Vicent Mañó. El Club d'Atletisme Diànium Travermed-Iscomar-Pavasal-Baleària no va faltar a la cita amb una nodrida participació.

Destaca sobretot la victòria de Maxine McKinnon no només en la seua categoria de veterana B femení, sinó també en la classificació general de les dones. Va fer els 10 km i mig de la cursa en 40:46.
Vicent Llopis Cheli va gaunyar també en la seua categoria de veterans B masculí. Va entrar en la meta amb 38:18, el 17 de la general de la prova.
Destaca també el 4t lloc aconseguit per Juanjo Fornés, en la categoria veterà A.
Amb tot, el primer dels nostres va ser Perfecto Puig, el 14è de la general, va fer 38:10, a 3:37 el km.
Víctor Fernández amb 40:24 i Juan Miguel Molines, amb 41:44 van fer una gran carrera, amb menys de 4 minuts per km.
Amb poc més de 4 minuts per km van acabar José Miguel Carpi, Antonio Fernández i Luis Vicens.

L'altra victòria va vindre de la mà de Malena Vázquez, 1a en la categoria aleví femení. En aquesta mateixa categoria va compatir pòdium amb Maria Perelló, que va quedar 3a.
Els altres pòdium van ser per a Alicia Vicens, 3a en benjamí femení, Enrique Vicens, 3r en aleví masculí, Raül Bertomeu, 3r en infantil masculí, i Daniela Ivars, 3a en júnior femení.
Lua Fernández, 4a en benjamí femení va quedar a un pas del pòdium.
Completen la participació de les categories menors Ivan Perelló, 5é en infantil masculí, i Cristina Bertomeu i Ana González, 5a i 6a en cdet femení.

Els esforçats atletes del C.A. Diànium que van acabar els 10,5 km de la cursa van ser Josep Vicent Bonet, Lorenzo Fernández, Juan José Miralles, Francisco Sánchez, Vicent Fornés, Xelo Català, José Fernando Benlloc, Maria José Bertomeu, Ana Maria Terencio.