17 de desembre del 2006

Maxine McKinnon, primera en veteranes en el Cross de València

17-12-06. El C.A. Diànium va participar en el X Cross de València - Memorial Antonio Ferrer que va tindre lloc el diumenge, 17 de desembre, al bosc mediterrani del riu Túria a València.

Maxine McKinnon va donar mostres del seu bon estat de forma vencent amb una admirable facilitat la seua cursa de veteranes en què participava Aurora Pérez, del Club Vihaso Madrid, que és la posseïdora de l'actual rècord d'Espanya de veteranes 40 i 45, de 800 m, 1500m i 3000m; un admirable palmarès d'aquesta atleta madrilenya, que aquesta vegada es va haver de conformar amb la segona plaça de la prova. Maxine va fer els 4000 m de la prova en 13:05

Miquel Piera va tornar a pujar al pòdium en la categoria infantil masculí; va quedar 3r en una cursa de molta resistència i va fer els 3000 m en 10:01

Saïd Dai Dayva participar en la cursa absoluta masculina. Al llarg de tota la cursa va tindre problemes deguts a un principi d'anèmia que l'obligarà a prendre's un descans en l'alta competició i iniciar la seua recuperació, amb la vista posada al campionat autonòmic de cross per equips que es celebrarà a Elda el proper dia 14 de gener.

En infantil femení feien 2000m; Aina Fornés va ocupar la 7a plaça (7:25), seguida d'Alba Sánchez (7:48), en la 12a i Marina Crespo, la 14a (7:53)

En cadet masculí Marc Pastor va quedar el 18è; va fer els 5000 m en 17:26.

Juvenil i júnior masculí feien 6000 m. En júnior, Dani Cano, va quedar en la 11a posició i va fer 19:21 En juvenil, Vicent Pedrós va arribar el 29è (20:58) i Cristian Escribano el 31è (21:09).