C.A. Diànium en el Campionat Autonòmic individual de Cross
Emilio Vizcaya i Said Day es classifiquen per al Campionat d'Espanya de Cross
Tiffany Olivia Kelleway campiona autonómica infantil
Benita Breiter es classifica per al Campionat d'Espanya de Cross juvenil

11-02-07. El diumenge 11 de febrer es va disputar en la Font de la Figuera el Campionat Autonómic Individual de Cross. En el cas de les categories inferiors (fins a cadet) era campionat autonòmic individual i per equips. En el cas de les categories majors, a partir de juvenil, era només campionat individual, ja que el campionat per equips es va celebrar a Elda el mes passat.

Va fer un dia tremendament inapacible, no va ploure, però va fer un vent molestíssim, amb unes ratxes molt fortes que impedien avançar als corredors.

Emilio Vizcaya i Saïd Day es van classificar per al Campionat d'Espanya de Cross que tindrà lloc a Càceres el proper dia 11 de març. Emilio Vizcaya va acabar en 3a posició autonòmica, i en la 6a posició en el còmput general de la prova. Va invertir 38:59 a fer els 12 km de la prova, marcant un ritme de 3:14 el km. Uns pocs segons darrere, Saïd Day va estar sempre en llocs de classificació al llarg de la cursa i va acabar en 6a posició autonòmica, 9è de la general, fent 39:27. Els dos corredors del C.A. Diànium ja estan pensant en les properes cites de cross: el dia 25 de març a Jerez de la Frontera, el campionat d'Espanya de cross per equips i dues setmanes després el cross de Càceres.

Tiffany Olivia Kelleway va aconseguir el campionat autonòmic en la categoria infantil femení. Tiffany va fer una gran cursa, va anar en el cap durant les dues primeres voltes; en la tercera, es va deixar passar, però va aguantar el ritme i va poder tornar al primer lloc en un esprint final espectacular.

En la mateixa categoria, Marina Crespo Fernández va quedar 13ª; amb el seu "pes lleuger" va lluitar contra el vent i va fer una molt bona carrera a pesar que no tenia moltes ganes, abans de donar l'eixida. Yasmin Gillian Kelleway va quedar 16ª, sempre va anar molt a prop de Marina fins quasi el final de la carrera. Alba Sánchez Llull es va haver de retirar perquè per una caiguda d'una altra atleta va rebre un for colp i no va poder acabar la cursa quan anava en el grup de cap. Degut a la inevitable retirada d'Alba, les nostres infantils no van poder puntuar per equips quan ho tenien tot de cara per a quedar campiones auonòmiques.

En alví femení, Malena Vázquez Martín i Maria Perelló Pérez, van quedar en 6a i 8a posició respectivamente; molt bon resultat per a les nostres atletes en el campionat autonòmic. Degut al seu pes lleuger i al fort vent quasi se'n volen.

En infantil masculli, Miquel Piera Sendra va ser 10è, ja que va partir un dolor muscular en la cama dreta al final d'una bona carrera.

En cadet femení, Paula Moreno Marx va aconseguir un molt digne 17è lloc. Va haver poca participació dels cadets del club per la coincidència amb el provincial de PC

En juvenil femení, Benita Breiter va ser 6a de la general (juvenil/junior) i 4a juvenil i es va clasificar per al campionat d'Espanya de Cross, amb un sobreesforç que la va fer acabar exhausta i va necessitar l'asistència sanitària; això sí, es va recuperar ràpidament. Daniela Ivars Ferrer va quedar en 10è lloc de juvenil femení.

En juvenil masculí, Carles Miralles Grañó va aconseguir un 25è lloc.

En veterà masculí, Antonio Masanet Sancho va quedar en 19a posició fent els 7,5 km de la prova en 27:32.

Al llarg de tot el matí, una gosseta blanca, de l'entrenadora Maribel Mira, va fer de mascota oficial del club portant per tot el circuit el top de l'equipatge del club.