26 de febrer del 2007

Emilio Vizcaya, Saïd Dayday i Benita Breiter correran en els campionats d'Espanya de Cross

El C.A. Diànium estarà present un any més en els diferents campionats d'Espanya de Cross.

Emilio Vizcaya, Saïd Dayday i Benita Breiter seran els nostres representants en aquestes importants cites del calendari de l'atletisme espanyol. Aquests tres atletes es van guanyar la seua participació en el Campionat d'Espanya de cross gràcies a la seua actuació en el Campionat Autonòmic de Cross que es va disputar en La Font de la Figuera el passat dia 11 de febrer.

En la Font del a Figuera Emilio va obtindre la 3a plaça i Dayday la 6a, en la classificació autonòmica de la categoria sènior masculí. Per això, els dos han estat seleccionats per la Federació Valenciana d'Atletisme, juntament amb altres destacats corredors com Noel Cutillas, Hicham Ettaichmi i Juande Salamanca, per a córrer en el Campionat d'Espanya de Cross que tindrà lloc a Càceres el proper diumenge 11 de març.

Per la seua banda, Benita Breiter va quedar 4a en la Font de la Figuera, en la categoria Juvenil femenina i per això formarà part de la delegació valenciana en el Campionat d'Espanya de Cross Escolar que tindrà lloc a Villanueva de la Serena, també a Extremadura, el proper diumenge 25 de març.