18 de febrer del 2007

El C.A. Diànium en la Marató de València

18-02-07. El C.A. Diànium va estar present en la XXVII edició de la Marató de València, que va tindre lloc el diumenge 18 de febrer, organitzada per la Sociedad Deportiva Correcaminos de València. Amb quasi 3000 participants arribats a meta, la marató de València, any rere any, no deixa de ser una gran espectacle.

El nostre club va estar molt ben representat per quatre dels nostres més esforçats atletes, que vam poder vore en el reportatge que Punt 2 va oferir en directe.

Víctor Fernández va ver una magnífica cursa. Va entrar en la 70a posició de la classificació general, el 24è de la seua categoria d'edat D masculí; va fer els 42.195 m en 2:45:05, que resulta a un ritme d'autèntic campió 3:55 el km. En el reportatge de la televisió no el vam poder vore més que uns pocs segons, ja que la seua arribada a l'estadi va coincidir amb la de les primeres xiques que van acaparar l'atenció de les càmeres.

Darrere d'ell, al voltant de les 3 hores, van arribar Juanmi Molines Tormo, amb 3:08:52, i Luis Vicens, amb 3:11:46; els dos al voltant de 4:30 el km.

Tanca la participació de luxe del nostre club en la marató Juan José Miralles, que la va fer amb 3:27:57, a uns molt bons 4:56 el km.

Els quatre van ser uns dignes representants del nostre club en aquesta prova, la marató, paradigma de l'esforç i la perseverança en l'entrenament, que en definitiva és la base de l'atletisme.