9 de juny del 2007

9a Cursa Popular d'Ondara

Nombrosa participació del C.A. diànium en la popular d'Ondara
Emilio Vizcaya i Maxine McKinnon vencen en la cursa gran
Tiffany Kelleway i Daniela Ivars vencen també en les seues categories
El Diànium obté encara 10 pòdiums més



 09-06-07. Dissabte passat es va disputar la 9a Cursa Popular d'Ondara. Un gran nombre d'atletes del Club d'Atletisme Diànium Iscomar-Baleària-Travermed-Pavasal hi van participar, amb molt bons resultats.


Emilio Vizcaya va ser el clar vencedor de la cursa gran amb més d'un minut d'avantatge sobre el segon, Juan Antonio Fernández, del C.A. Beniodrm. Emilio va fer els 9,1 km de la cursa en 29:38, a 3:15 el km.
Maxinne McKinnon va ser la guanyadora en dones, no només en la seua categoria de veteranes B, sinó també en la general de dones, amb més de 3 minuts d'avantatge sobre la segona classificada, la també veterana Louise Ambler del C.A. Corremundos de Teulada. Maxine va fer els 9,1 en 35:03, a 3:51 el km.
Destaquem també la 13a posició de la general de Víctor Fernández amb 32:28 i Juan Martínez, 4t en veterans A, amb 32:58.

En les categories menors, van guanyar les seues curses Daniela Ivars en juvenil femení i Tiffany Kelleway en aleví femení, acompanyada en el pòdium per la seua germana Yasmin Kelleway i Marina Crespo, que van fer un pòdium complet del Diànium.

El Diànium encara va obtindre 8 pòdiums més Marina Collado, 3a en barrufet femení, Miquel Piera, 2n en aleví masculí, Maria Perelló, 2a en benjamí femení, Vicente Pedrós, 2n en cadet masculí, Marc Pastor, 3r en infantil masculí, Beatriz Ferrer, 2a en infantil femení, Cristina Bertomeu i Noemí López, 2a i 3a en cadet femení.

Completen la participació del club en les curses de les categories menors Sofia Schulze-Steinen, Ainhoa Jiménez, Lua Fernández, Francisca Alberola, Alicia Vicens, Raul Bertomeu, Malena Vázquez, Laia Far, Saúl Díaz, Pau Ronda, Patrícia Mas, Anna Durà i Manel Mas i en la cursa reina Antonio Masanet, Josep Vicent Bonet, José Miguel Carpi, Francisco Sánchez, Dionisio Cheli, Rafael todolí, Tomás Hidalgo, José Maria Jorro, Joan Tomàs Ribes, Joan Morató, José Luis Peiró, Guillermo Lledó, Pablo Camino, Vicent Fornés, Vicente Llobell, Felipe García, Jaime Avargues, Luis Vicens, José Luis Sánchez, Sebastià Mahiques, Fani Ochoa, Xelo Català, Juan Mengual, Laura Llorca, Gema De Fez, Carmen Cornejo, Carmina Crespo, Mari Àngels Ochoa, María Dolores Vicente, Salvador Salort i Paqui Bolufer.