2 de juny del 2007

Alejandro Puig campio d'Espanya de 100 m llisos en cadira de rodes.

02-06-07. Dissabte, es va celebrar a la pista d'atletisme de la Universitat d'Albacete el Campionat d'Espanya d'Atletisme per a Discapacitats Físics. Alejandro Puig va participar en les proves de 100 i 200 m llisos en cadira de rodes. Feia un fort vent de cara, que va impedir fer una bona marca, que era un dels objectius que s'havia plantejat Alejandro per a aquesta competició; amb tot, el resultat en la cursa de 100 m l va ser immillorable, ja que va guanyar la cursa i va obtindre el títol de Campió d'Espanya de 100 m l en cadira de rodes, amb un temps de 17.03 s, amb molt d'avantatge sobre el segon classificat. En la cursa de 200 m llisos va tindre problemes en la corba, deguts a un desajustament de la direcció de la seua cadira de rodes que li van fer perdre el carrer; per a tornar al seu carrer va perdre uns segons que en una cursa tan curta van ser decisius; amb tot, va poder encara obtindre un altre pòdium; va acabar en 3r lloc, amb un temps de 30,60 s.