9 de juny del 2007

Atletes del C.A. Diànium en la selecció d'Alacant, en l'encontre Alacant-Múrcia
Quique Vicens i Aina Fornés primers. Manel Mas, tercer


09-06-07. Dissabte passat, una selecció d'atletes alevins i infantils de les províncies de Múrcia i Alacant van disputar, a Torrevella, un Campionat Interprovincial. Els atletes del C.A.Diànium seleccionats per la delegació d'Alacant de la Federació d'Atletisme van ser els següents:
Infantils: Marina Crespo (1.000 m llisos), Aina Fornés (1.000 m llisos, salt d'alçada i relleu 4x80), Tiffany Kelleway (3.000 m llisos), Yasmin Kelleway (3.000 m llisos), Camila Lovell (220 m tanques i triple salt), Alba Sánchez (80 m tanques), Manel Mas (llançament de pes) i Miquel Piera (3000 m llisos)
Alevins: Maria Perelló (2000 m llisos), Enrique Carpi (2.000 m.llisos) i Quique Vicens (2000 m llisos i llançament de pes).

De tots aquests atletes molts no van acudir a la competició, per motius de malaltia en alguns casos i per discrepàncies amb la Federació en diversos assumptes com: haver comunicat al club la selecció d'atletes amb tan sols un parell de dies d'antelació, en el cas de la categoria masculina; no posar a la disposició dels atletes un autobús per a facilitar el desplaçament al lloc de la competició; un horari prou incongruent, que en algunes proves dificultava la consecució d'unes bones marques, la no incorporació en la selecció d'alguns dels nostres atletes amb bones marques, que mereixien estar-ho, etc.

Amb tot això els nostres representants van obtindre molt bones classificacions:


Aina Fornés i Català va quedar en primera posició en els 1.000 m.l. amb una marca de 3:21.18 en una carrera de tan sols tres atletes i a molta distància de les representatns de Múrcia. Aina va ser també segona en el salt d'alçada amb una marca de 1.35 m, que podia haver-se convertit en primera posició si la nostra atleta no haguera hagut d'abandonar la prova per a anar-se'n a córrer el 1.000. Finalment en el 4x80 va aconseguir amb tres companyes d'altres clubs d'Alacant, i sense haver entrenat prou els canvis de testimoni, el primer lloc.

Per la seua banda, l'altre atleta infantíl del club, Manel Mas Monsonís, va ser tercer en el llançament de pes amb una distància de 7.92 m, queixant-se en els seus últims llançaments d'un dolor en el seu braç esquerre; el seu de llançament, ja que és esquerrà.

En categoria aleví, Quique Vicens Louzao, va guanyar la prova de 2.000 m.l. amb una marca de 7:45.45, millorant la seua marca personal i també a molta distància dels atletes murcians, i va obtindre la segona posició en el llançament de pes amb 7.84 m.

La classificació general de la competició va quedar de la següent manera:
Infantil dones: Múrcia 71 Alacant 52.
Infantil homes: Alacant 76 Múrcia 51.
Aleví dones: Alacant 49 Múrcia 37.
Aleví homes: Múrcia 44 Alacant 36.

És de suposar que d'haver pogut o volgut assistir tots els seleccionats i les seleccionades del nostre club haguera pogut guanyar Alacant en totes les categories.

Amb tot, els que van assistir van poder disfrutar d'una jornada de convivència amb altres atletes de la seua mateixa edat dels altres clubs, especialment de la província d'Alacant, però també de la regió de Múrcia.