2 de juny del 2007

Bronze per als dos equips del Diànium en el campionat autonòmic d'equips
Les xiques infatils i cadets pugen al pòdium autonòmic

02-06-07. Boníssima actuació de les xiques del C.A. Diànium en el Campionat Autonòmic per equips!!!!!!!

El dissabte concloïa el Campionat Autonòmic per Equips amb la seua tercera jornada.

Les nostres atletes infantils van obtindre el tercer lloc amb 70 punts darrere del Diputació CITD de Castelló (114 punts) i el València Terra i Mar (90 punts). En quarta posició es va classificar el Guadassuar amb 57 punts i en cinquena posició el Sant Joan amb 42.

En aquesta jornada, van participar les nostres atletes:
Laia Far en javelina, amb un llançament de 15.82 m va obtindre la 3ª posició.
Yasmín Kelleway en 3 Km.marxa, també la 3ª amb una bona marca de 20:34, encara que era la primera vegada que competia en aquesta especialitat.
Camila Lowell va fer el salt de llargada, i va quedar en 5ª posició amb una millor marca personal de 4.13 m
Aina Fornés va obtindre el 2n lloc a molt poques dècimes de la 1ª amb una molt bona marca en el 500 m.l. (1:25.22)
I en el relleu de 4x80 Diana Caminal-Camila Lowell-Alba Sánchez-Aina Fornés van aconseguir la 3ª plaça millorant la marca del club en aquesta prova amb 45,17

En categoria cadet, el C.A. Diànium va aconseguir també la tercera posició a tan sols 6 punts del segon classificat. El primer equip va ser el Playas Castelló amb 94 punts, 2n València Terra i Mar amb 71, 3r C.A. Diànium amb 65, 4t C.A. La Ribera amb 57 i 5è Xàtiva amb 47.

Van particiapar les nostres atletes:
Lara Llobregat, en javelina va obtindre la 2ª posició amb un llançament de 21.05 m.
Gessamí Bordes, va saltar la llargada amb una marca de 4.65 i un 5º lloc.
Paula Moreno, va fer el 1.500 obstacles i va quedar 3ª i millorant la seua marca personal (6:13)
Eloise Taylor va guanyar el 600 m.l. amb una marca de 1:45.05
Ana González Llull en 3 Km. marxa va aconseguir la 3ª posició amb una marca de 21:27 sent la primera vegada que participava en aquesta prova.
Noemí López es va atrevir amb el salt de perxa a pesar de no haver-lo pogut practicar prèviament, ja que en les nostres pistes no tenim les instal·lacions apropiades, encara que no va poder arribar a puntuar.
En el relleu de 4x300 Beatríz Ferrer-Rosa Durà-Cristina Bertomeu-Gessamí Bordes van obtindre la 4ª posició.