9 de maig del 2009

III Volta a Peu El Verger

Emilio Vizcaya i Maxine McKinnon vencen en la Volta a Peu del Verger
Juan Martínez, Marina Collado, Lua Fernández i Maria Perelló guanyen també en les seues categories

09-05-09. Els atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium van dominar completament la III Volta a Peu El Verger que va tindre lloc dissabte passat.

El vencedor absolut de la general va ser Emilio Vizcaya, amb un temps de 30:47, a 3:05 el km, amb més de 2 minuts sobre el segon classificat, el també corredor de la comarca Mounir Hourma.

En categoria femenina, la guanyadora absoluta va ser Maxinne McKinnon amb un temps de 37:35, que a pesar de ser de la categoria veteranes B, va guanyar sobre totes les seues contrincants, i li va traure també 2 minuts d'avantatge a la segona classificada, Patrícia López, del C.A. Xeresa.

Juan Martínez va ser també el vencedor en la categoria de veterans A; va entrar en meta en el lloc 17 de la general, amb un temps de 35:31.

Altres atletes del Baleària Diànium que van participar en la cursa van ser Tony Woodall amb 43:28, Dionisio Cheli amb 44:36, Paco Muñoz amb 45:47, Pedro Picazo amb 57:12, i Jaime Avargues amb 57:13.

En categories menors, també va haver bona participació del Club d'Atletisme Baleària Diànium: En pre-benjamí femení, Marina Collado va quedar primera i Maria Escortell 4a. En benjamí femení, Lua Fernández i Emma Fornés van quedar primera i segona, respectivament. En aleví femení, Maria Perelló va se la guanyadora i Victoria Ramírez va quedar 9a. En infantil femení, Patrícia Mas va quedar 4a. En cadet masculí, Manel Mas va quedar en 3r lloc.