30 de maig del 2009

Patrícia Mas, campiona autonòmica en llançament de martell

30-05-09. Dissabte passat es va celebrar el campionat autonòmic infantil d'aire lliure en la pista d'atletisme de Benidorm. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va haver una bona representació d'atletes de la categoria, acompanyats per l'entrenadora del club Antonia Sanmiguel.

Patrícia Mas es va proclamar campiona autonòmica en la prova de llançament de martell, amb una millor marca personal de 29,61 m.

Malena Vázquez va participar en 220 metres tanques obtenint el lloc 13è, amb una marca de 39,41 s, i en 80 metres tanques va obtindre el lloc 15è amb una marca de 16,94 s.

Victoria Ramírez va participar en 220 metres tanques, obtenint el lloc 17è amb una marca de 40,76 i en 80 metres tanques va obtindre el lloc 14è amb una marca de 16,94 s; hem de destacar que va millorar les seues marques personals.

Maria Perelló va participar en el 3.000 m llisos, obtenint la 7a plaça, amb una marca de 12:52.