6 de febrer del 2010

Maria Perelló, subcampiona provincial en 1000 m llisos

06-02-2010. Dissabte passat es va celebrar el Campionat Provincial Infantil i Aleví de pista coberta a Torrevella, les atletes que van participar de l'escola municipal d'Atletisme que pertanyen al Club d'Atletisme Baleària Dianium van ser les següents:

En categoria infantil, Maria Perelló va participar en la prova de 1000 m llisos obtenint la medalla de plata, amb un marca de 3:30. Natascha Lukaks va participar en la prova de 1000 m llisos obtenint la 10a plaça, amb una millor marca personal de 3:54. Victoria Ramírez va participar en 60 m llisos, obtenint el primer lloc de la seua sèrie, amb una marca de 9.21, i en la prova de salt de llargada va realitzar un millor salt de 3,37 m.

En categoria aleví, Emma Zacore va participar en la prova de 500 m llisos, obtenint la 4a plaça, amb una millor marca personal de 1:47. Alicia Vicens va participar en la prova de 500 m llisos, obtenint la 6a plaça amb una millor marca personal de 1:55.