7 de febrer del 2010

Vicent Mas, campió provincial de cross

07-02-2010. Diumenge pel mati es va disputar el XII Cross Mancomunidad del Vinalopo (Elda), Campionat Provincial de Cross. Fins allí es va desplaçar una representació del Club d'Atletisme Baleària Diànium.

En la carrera absoluta, sobre un circuit de 9900 m, Vicent Mas va fer una excel·lent carrera quedant el 12 de la general amb un temps 33:57 que va ser el primer atleta de la província d'Alacant en creuar la meta, fet que li va atorgar el títol de campió provincial de cross.

El vencedor absolut va ser un atleta marroquí, igual com la major part dels primers atletes classificats, i el subcampió va ser un atleta d'Albacete.

Dels atres atletes del club del mateix grup d'entrenament, Emilo Vizcaya no va poder disputar la carrera per unes molèsties que arrastra i Juanan Mas esta recuperant-se de la lesió que es va fer.

La pròxima prova en què participaran aquests atletes serà el campionat autonòmic de pista coberta en el Palau Lluís Puig, on correran el 3000.