21 de febrer del 2010

Maxine McKinnon primera en la Marató popular de València

21-02-2010. Maxine McKinnon va participar en la XXX Marató Popular de València que va tindre lloc a la capital del Túria diumenge passat i on novament es va batre el rècord de participació amb més de 3500 corredors inscrits. Una alta participació d'atletes internacionals encapçalats pel kenià David Njagi, guanyador absolut de la cursa, que amb els 2:09:45 que va invertir a fer els 42 km del recorregut va fer la segona millor marató en territori espanyol de tots els temps. La guanyadora en dones va ser la també keniana Gladis Chebet, amb un temps de 2:42:06.

Maxine va ser la vencedora de la seua categoria de veteranes, amb un temps de 2:50:14, millor encara que el que li va servir per a ser la guanyadora absoluta en l'edició de l'any passat, i això que enguany feia més mal temps. L'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium va entrar en meta en la 3a posició de la classificació general femenina, molt per davant de les altres atletes de la seua categoria, de fet la segona classificada de la seua categoria va entrar 40 minuts més tard.

Enllaç al vídeo de RTVV. Mireu als 4:45 (2:50:00 en el rellotge de la meta):