20 de març del 2010

Aina Fornés fa la mínima de 100 m tanques en un control en Elx
Convocada també a una concentració de la Federació Espanyola

20-03-2010. El passat dissabte, va tindre lloc en Elx un control escolar. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va participar Aina Fornés, acompanyada per la seua entrenadora Maribel Mira.

Després d'un temps de descans després de la seua participació en el campionat d'Espanya cadet a Oviedo i ja totalment recuperada de la seua lesió al turmell que va fer perillar la seua participació en aquell campionat, Aina va voler posar a prova el seu estat de forma en les dues proves de tanques. En la prova curta, 100 m tanques, va fer molt bon resultat 15.88 s, que li donen el pas per al campionat d'Espanya cadet d'aire lliure, que es celebrarà a Pamplona el proper mes de juny. En la prova llarga, 300 m tanques, la cursa, correguda pràcticament en solitari des del començament, amb més de 4 segons d'avantatge sobre la segona classificada, li van impedir fer més bona marca, va fer 50.21 s. Amb tot, l'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium va tindre molt bones sensacions en aquesta primera prova de la temprorada d'aire lliure.

Per altra banda, la Real Federació Espanyola d'Atletisme ha fet pública la llista d'atletes convocats a les concentracions de Setmana Santa del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva, on ha estat convocada Aina Fornés, en l'especialitat de proves combinades en la qual, recordem que va quedar campiona d'Espanya el passat mes de febrer en Oviedo. La concentració tindrà lloc, justament, en la localitat de l'Alfàs del Pi, on conviuran els atletes convocats per les especialitats de marxa, velocitat, tanques i proves combinades. L'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium ha estat convocada ja a tres d'aquestes concetracions que organitza la Federació Espanyola per als atletes de les categories cadet i juvenil que destaquen en les seues especialitats i que, segons diu la convocatòria, puguen ser integrats en el futur en l'atletisme d'Alt Nivell a través dels equips nacionals. En les dos ocasions anteriors va participar en l'especialitat de tanques, en Lugo i Saragossa, respectivament.