XXI Volta a Peu de Xàbia

Emilio Vizcaya vencedor absolut en la Volta a Peu de Xàbia
Juan Martínez, Sarah Orndorf, Emma Durut, Maria Perelló primers en les seues categories
Carlos Moratalla i Manel Mas segons

07-03-2010. Un total de 7 pòdiums va obtindre el Club d'Atletisme Baleària Diànium en la XXI edició de la Volta a Peu a Xàbia que va tindre lloc diumenge passat: 5 primers llocs i 2 segons.

Emilio Vizcaya va fer una exhibició de talent atlètic en la XXI Volta a Peu a Xàbia, prova que obri el 14è Circuit a Peu de la Marina Alta. Emilio va fer els 10 km de la prova en un temps de 32:41, amb quasi un minut d'avantatge sobre el segon classificat Juan Antonio Fernández, del C.A. Benidorm.

Juan Martínez va ser el primer classificat en la categoria veterans B, amb un temps de 35:01, i Sarah Orndorf va vèncer en la categoria sènior femenina, amb un temps de 42:32.

Destaquen també els resultats de Juan Antonio Mas, 4t absolut amb un temps 33:36 i Perfecto Puig, 5è amb 33:39

Del Club d'Atletisme Baleària Diànium també van participar en aquesta cursa Ivan Soria 36:16, Dionisio Cheli 41:26, Encarna Cardona 44:59, Jaime Avargues 55:04, Pedro Picazo 55:05, Vicent Fornés 55:27 i Aida Pérez 59:38