28 de març del 2010

Èxit organitzatiu i esportiu en la VII Mitja Marató de Dénia

Resultats complets: http://www.conchip.es
Més de 2000 fotos de Conchip: http://www.conchip.es
2440 fotos de Calygat: http://calygat.blogspot.com/2010/03/vii-mitja-marato-ciutat-de-denia-2010.html

28-03-2010. El Club d'Atletisme Baleària Diànium i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia van organitzar ahir diumenge la VII edició de la Mitja Marató de Dénia. 650 atletes vinguts de totes les terres valencianes, junt amb un nombrós grup d'atletes d'altres comunitats autònomes espanyoles van poder disfrutar dels 21 km del traçat d'aquesta mitja marató, que segon van indicar molts dels atletes participants és una de les més boniques i agradables que han pogut córrer, amb la major part del seu recorregut per la vora de la mar, tot i que té alguns fragments amb el terra poc apropiat per a la pràctica d'aquest esport, com la part empedrada del passeig de les Rotes. L'oratge ens va premiar a tots amb un dia meravellós.

Els membres de la directiva del Club d'Atletisme Baleària Diànium es mostraven molt satisfets per les nombroses felicitacions rebudes per part dels corredors participants i van voler fer extensives aquestes felicitacions a totes les persones i entitats col·laboradores que ho han fet possible; en especial a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, la Fundació Baleària i el Restaurant Mena, però també a Alfonso Perelló, la Policia local, Protecció Civil, Creu Roja, Iris Centre, Regidoria de Turisme, Gimnasio Pro Vital, Fontanería Fernández Luna, InterSport Les Tendes Reig, Hermanos Pons, ActivaFM, Dianense de Contratas, Esports Colau, Supermercats Más y Más, Peretó, AleHop, Frutas Pastor, Ripoll Femenia, Hotel Les Rotes, Conchip.es, Restaurant el Pegolí, Dulcesol, Nou Píndaro, CarrerasPopulares.com, Centro Médico Dénia, Coca-cola i quasi un centenar de voluntaris que van fet possible que l'acte acabara de la millor forma possible.

Al final del matí, vam comptar amb la presència de Pepa Font, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, Ricard Pérez, gerent de la Fundació Baleària i Diego Mena, que van lliurar els premis als guanyadors de cada categoria.

El guanyador de la prova va ser Andrés Micó, atleta del C.A. Albacete amb un temps espectacular de 1:07:40; el segon classificat va ser Said Dayday, del C.A. Lamuratti Dénia i el tercer Tomás Rubio, del C.A. La Salle de Teruel. Emilio Vizcaya del C.A. Baleària Diànium va perdre el xip i va haver de tornar arrere a arreplegar-lo, fet que li va fer perdre totes les opcions de guanyar la cursa; amb tot, va ser el primer corredor local en arribar a meta.

En dones, la guanyadora va ser, un any més, Maxine McKinnon amb un temps de 1:22:02, seguida per Carmen Sala del Dorsal 19 de Pego i Sonia Estévez, del Franc Beneyto Runners Dénia.

Del Club d'Atletisme Baleària Diànium també hi van participar Vicent Mas 1:15:55, Juan Martínez 1:16:09, Ivan Soria 1:17:51, Encarna Cardona 1:36:44 i Paco Muñoz 1:36:44.

Els guanyadors de les diferents categories van ser:
MASCULÍJUNIOR PROMESAFEMENÍ
MAUNIR MAUNIR1WELCH ELIZABETH INDEPENDENT
LENA CLIMENT SALVAC.A. XERACO2
GONZALEZ GONZALEZ VICTORINDEPENDENT3
MASCULÍSENIORFEMENÍ
MICO MARTINEZ ANDRESINDEPENDENT1CARDONA GOMEZ ENCARNAC.A. DIANIUM
DAYDAY DAYDAY SAIDLA MURATTI DENIA2ALBEROLA PUIGCERVER ANAINDEPENDENT
RUBIO PASTOR TOMÁS ALBERTOLA SALLE - JAMÓN DE TERUEL3PRATS PEIRÓ ÍMMAINDEPENDENT
MASCULÍVETERÀFEMENÍ
SEGUI LAMIRANT MARC ANTONIRECREATIVOS SAETABIS1MACKINNON MAXINEC.A. DIANIUM
MARTINEZ JUANC.A. DIANIUM2SALA FERRER CARMENDORSAL 19 - PEGO
CLIMENT CORTES MAUROC.A. LES LLEBRES3ESTEVEZ CABALLERO SONIAC. FRANC BENEYTO RUNNERS DENIA
MINUSVALID
GARCIA VIDAL JOSE ANTONIOINDEPENDENT1
RAJA MIRA JOSE LUISC.A. XERACO2
TARRASÓ ROCA JOSÉ CARLOSS.D.CORRECAMINOS3
MASCULÍLOCALFEMENÍ
VIZCAYA GREGORIO EMILIOC.A. DIANIUM1ALABAU MARTÍ LAURAC. FRANC BENEYTO RUNNERS DENIA
FULLANA ALVAREZ JUAN CARLOSC.A. LA XARA2MEDINA FERNANDEZ CARMENINDEPENDENT
FERNANDEZ GARCIA VICTOR MANUELC.A. BENIDORM3GAUTER ANNE SOPHIEINDEPENDENT
MASCULÍMÉS-VETERÀFEMENÍ
CAVANAGH KEN JOSEINDEPENDENTMARTINEZ ESPARZA PEPIC.A.ALTEA