14 de març del 2010

Vicent Mas, guanyador absolut de la Volta Popular a Gata
Juan Martínez, Emma Durut, Maria Perelló i Miquel Piera vencedors en les seues categories

14-03-2010. Diumenge va tindre lloc la 14 Volta Popular a Gata. Del Club d'Atletisme Baleària Diànium va haver una bona participació, amb molt bons resultats.

Vicent Mas va ser el vencedor absolut, en un final molt ajustat, amb 2 segons d'avantatge sobre Miguel Vázquez, del Delta Valencia. Vicent va fer els 9750 m del recorregut en un temps de 31:45 a un ritme de 3:15 el km; el va acompanyar en el pòdium el seu germà Juanan Mas, tercer amb un temps de 32:35.

Juan Martínez va ser el guanyador en la categoria de veterans B, amb un temps de 34:12, Perfecto Puig, 20è sènior amb 35:02 i Dionisio Cheli, 14è veterà B amb 40:51 i Sarah Onrdorff 4a sènior amb 42:03.

Completen la participació del Club d'Atletisme Baleària Diànium en aquesta cursa Francisco Muñoz, Jaime Avargues i Pedro Picazo.

En les curses menors també va haver molt bons resultats per part dels atletes de l'Escola Municipal d'Atletisme del Diànium. En benjamí femení, Emma Durut 1a i Maria Escortell 15a. En aleví femení, Emma Fornés 5a. En infantil femení, Maria Perelló 1a, Natascha Lukacs 4a i Patrícia Mas 10a. En cadet masculí, Miquel Piera 1r, Manel Mas 4t i Borja Català 5è.