18 d’abril del 2010

Aina Fornés campiona provincial de 100 m tanques i 300 m tanques. Obté també la mínima per al campionat d'Espanya en les dues proves
Laia Far tercera en triple salt

18-04-2010. Diumenge passat es va celebrar a Onil la segona jornada del Campionat Provincial d'atletisme de la categoria cadet. Els atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium hi van participar i van tornar amb 3 medalles.

Aina Fornés va obtindre dues medalles d'or, en 100 m tanques amb una marca de 15.58 s i en 300 m tanques, amb 46.60. En els dos casos ho va fer amb una gran diferència respecte a la resta de participants, i amb marques mínimes que li permetran participar en les dues proves en el Campionat d'Espanya de la categoria que tindrà lloc a Pamplona a finals del mes de juny.

Laia Far, en triple salt va obtindre el 3r lloc amb un salt de 9.14 m

Raúl Bertomeu va vèncer en la seua sèrie de 600 m llisos amb una marca de 1:36.50, però no va tindre sort perquè l'altra sèrie va ser més ràpida; amb tot, al final va obtindre el 4t lloc del conjunt de les dues sèries.

Patrícia Mas va obtindre el 5è lloc en triple salt amb una marca de 8.57 m

Alba Sánchez va quedar 2a en la seua sèrie de 100 m tanques amb un temps de 18.65 s.

Saúl Díaz va participar en la prova de 600 m llisos.

Fora de concurs es va disputar un control de relleus, 4x100 on l'equip format per Alba, Patrícia, Laia i Belén van obtindre el segon lloc amb un temps de 58 s.