IV Volta a peu El Verger

Emilio Vizcaya i Maxine McKinnon vencedors absoluts de la Volta a Peu El Verger
Juan Martínez, Maria Perelló i Carlos Moratalla, guanyen també en les seues categories
Pòdiums també per a Encarna Cardona, Emma Fornés i Emma Durut

17-04-2010. Dissabte passat, de vesprada va tindre lloc la IV Volta a peu El Verger. La participació del Club d'Atletisme Baleària Diànium va estar marcada per les victòries absolutes en les categories masculina i femenina dels atletes del club Emilio Vizcaya i Maxine McKinnon.

Emilio es va vore obligat a traure tot el seu potencial per a guanyar, per 1 segon, al corredor d'Ondara Mounir Horma. Emilio va indicar, en finalitzar la cursa, que els ànims del nombrós públic assistent a la cursa del seu poble d'adopció van ser fonamentals. Va fer un temps de 30:26, a 3:03 el km.

En categoria femenina, Maxine McKinnon va ser la guanyadora, no només en la seua categoria de veteranes B, sinó també en la categoria absoluta femenina. Va fer un temps de 37:16.

Juan Martínez va ser el vencedor en la categoria veterans B amb un temps de 34:40, Encarna Cardona, tercera en sènior femení amb 42:59 i Vicent Mas 4t sènior masculí amb 32:39.

La resta de participants del Baleària Diànium van ser Ivan Soria 35:46, Paco Muñoz 42:59, Juanan Mas 43:10, Vicent Fornés 54:17, Pedro Pizcazo 55:24, Jaime Avargues 55:24 i Xelo Català 58:24.