10 d’abril del 2010

Atletes del C.A. Diànium en controls en Alacant i Benidorm

10-04-2010. El cap de setmana passat atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium van participar en dos controls.

Dissabte de matí, en Alacant va haver un control escolar de llançaments i obstacles. Patrícia Mas va participar en llançament de martell amb un llançament de 33,48 m; Patrícia va millorant la seua marca personal a cada competició en què participa, cada vegada més a prop de la mínima per al campionat d'Espanya. Miquel Piera va participar per primera vegada en la prova de 1500 m obstacles, obtenint el 3r lloc amb una marca de 5:07,22, esperant que puga aconseguir la mínima per al Campionat d'Espanya, que és de 4:41.

De vesprada, a Benidorm es va disputar el primer control federat. Aina Fornés Català va guanyar a totes les participants en la prova de 100 m tanques amb una molt bona marca de 15,50 s, amb uns 15 m d'avantatge sobre la segona de la seua sèrie. Va fer també els 100 m llisos millorant la seua marca personal amb un temps de 13,32 s. Raúl Bertomeu Sánchez es va participar per primera volta en la prova de 100 m llisos amb una molt bona marca de 12,78 s a pesar del vent en contra, molt molest. Cristina Bertomeu Sánchez es va estrenar en la distància de 800 m llisos i va arribar la tercera amb una bona marca de 2:41,78 malgrat que la cursa ve fer un temps de pas prou lent en la primera volta.